Izdelava spletnih strani

Vse od preprostih blogov do zahtevnejših spletnih trgovin.

Spletna stran je ogledalo vsakega podjetja!

Potrebujete spletno stran, ki bo izdelana po najnovejših modnih trendih in bo obiskovalce spreminjala v stranke?

Potem ste na pravem mestu.

Izdelujemo vse vrste spletnih strani in spletnih trgovin tako za manjša in večja podjetja, kot tudi posameznike, društva in neprofitne ustanove. Naše spletne strani sledijo najnovejšim oblikovnim trendom in so prilagojene so tako mobilnim, kot namiznim napravam.

 • Za kratek čas pa poleg izdelave strani v paketu popolnoma brezplačno ponujamo 12-mesečno gostovanje (ne velja za večje spletne strani in trgovine), registracijo domene, 12-mesečno zaščito prev vdori in virusnimi vsebinami, brezplačno namestitev SSL certifikata, in še in še.

Pokličite nas še danes, ali pa nam pišite in pripravili vam bomo ponudbo, ki vam bo kar najbolje ustrezala.

Kontakt

Začnimo projekt še danes!

Želite, da vam pripravimo ponudbo, ki bo kar najbolje odgovarjala vašim zahtevam? Pokličite nas, ali pa nam pišete na naš email naslov in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

S klikom na gumb “pošlji” se strinjate s pošiljanjem podatkov

Webx.si v številkah

0
Spletnih strani
0
Logotipov
0
Popitih kavic

Kako do spletne strani?

Preden začnemo z izdelavo vašega projekta, se moramo podrobneje seznaniti z vašo dejavnostjo. Vsaka spletna stran je drugačna in vsaka branža za pridobivanje strank in prometa zahteva drugačno prilagoditev spletne strani. Pokličete nas lahko na našo telefonsko številko 041 230 252 (vsak dan od 10:00 do 19:00), ali pa nam pošljite sporočilo na info@webx.si.

O vaših zahtevah in željah se lahko seznanimo preko telefona, emaila, lahko pa izpolnete naš spletni vprašalnik, preko katerega bomo prejeli vse odgovore katere potrebujemo.

Po analizi vaših zahtev in želja, bomo pričeli s pripravami na izdelavo vaše spletne strani.

Raziskali bomo trg, analizirali spletne strani vaše konkurence, našli njihove prednosti in slabosti ter vam svetovali kako naprej. Po možnosti vam pošljemo dodaten vprašalnik preko katerega se bomo dokončno seznanili z vašimi željami in potrebami.

Ko dorečemo še zadnje podrobnosti, potem začnemo z izdelavo vaše spletne strani.

Spletno stran bomo oblikovali na naši testni domeni na enem izmed naših strežnikov. Takoj, ko se proces izdelave začne, vam pošljemo povezavo preko katere lahko preko računalnika ali mobilnega telefona spremljate napredek, ki se na vaši spletni strani dogaja.

Na tej točki bomo prav tako pričeli z grafičnim oblikovanjem vašega logotipa in ostalih grafik, ki bodo kar najbolje predstavljale vas in vaše podjetje.

Ko boste z obliko spletne strani popolnoma zadovoljni, jo bomo preko urejanja programske kode spremenili v funkcionalno obliko.

Po želji bomo uredili blog v katerega boste članke in vsebine dodajali popolnoma sami, vgradili kontaktne obrazce preko katerih vas bodo obiskovalci lahko kontaktirali, dodali grafične gumbe, itd.

Prav tako vam bomo posneli vsa potrebna navodila, ki jih potrebujete za dostop do nadzorne plošče preko katere boste vsebine lahko v prihodnosti dodajali, urejali in odstranjevali popolnoma sami.

Ko končamo z urejanjem programske kode in z njo povezane funkcionalnisti strani, je čas za testiranje. Preverili bomo vse funkcije spletne strani, se prepričali, da vse deluje tako kot mora in uredili še zadnje popravke preden spletno stran povežemo z vašo domeno in jo objavimo na splet.

Ko je spletna stran popolnoma funkcionalna, je čas, da jo povežemo z vašo domeno in preselimo na strežnik kjer bo vidna vsakomur.

V tej fazi uredimo zadnja testiranja, spletno stran pohitrimo, povežemo z Google Webmaster Tools za hitrejšo objavo na Googlu, vnesemo Google Analytics kodo za spremljanje prometa, uredimo celotno “onsite” SEO optimizacijo in spletno stran prilagodimo GDPR zakonom.

Nekaj naših zadnjih projektov

Cenik izdelave spletne strani

Zahtevajte ponudbo!

Cena izdelave spletne strani je odvisna od posameznih zahtev in želja, zato je praktično nemogoče določiti fiksno ceno brez predhodnega dogovora in posveta.

Pokličite nas na 041 230 252, pišite nam na naš elektronski naslov info@webx.si, ali pa nam pošljite sporočilo preko kontaktnega obrazca in skupaj bomo našli rešitev, ki vam bo odgovarjala.

S klikom na gumb “pošlji” se strinjate s pošiljanjem podatkov

9 razlogov zakaj izdelavo spletne strani prepustiti nam

Veliko ljudi na splet dostopa preko namiznih naprav z ogromnim in širokim zaslonom, ki lahko v diagonalo meri več kot 60 centimetrov. Ogromno spletnih strani pa je prilagojenih zgolj manjšim zaslonom in se večjim ne prilagajajo. Rezultat tega je prazen prostor na levi in desni strani zaslona, kar naredi celotno obliko spletne strani manj zanimivo.

Gostovanje je pri spletnih straneh nujno zlo. To je prostor na strežnikih kjer je shranjena celotna vsebina spletne strani – besedilo, videi, slike, razni programski dodatki in tako naprej. Pri večini konkurence gostovanje stane od 70€ na leto naprej, pri nas pa ga novim strankam z manjšimi spletnimi stranmi ponujamo popolnoma brezplačno za prvih 12 mesecev.

Spletna stran služi temu, da obiskovalcem predstavi ponudbo in jih spremeni v stranke. Študije pravijo, da kar 53% obiskovalcev spletno stran zapusti, če se le-ta odpira 3 sekunde, vsaka sekunda več pa ta delež še poveča. To v končni fazi pomeni, da počasnejše spletne strani ne dosegajo svojega polnega potenciala, ker pretvorijo manj obiskovalcev v stranke.

Za izdelavo spletnih strani uporabljamo enega najpreprostejših urejevalnikov na trgu. Za ta urejevalnik imamo zakupljenih več licenc za razne programske dodatke, kar nam omogoča, da spletno stran izdelamo v zelo kratkem časovnem okvirju. Vrednost vseh teh licenc ponavadi znaša bistveno več, kot pa je naša cena izdelave spletne strani.

GDPR (General Data Protection Regulation ali Splošna uredba EU o varstvu podatkov) je zakon, ki je v veljavo stopil konec maja 2018. Ta zakon zahteva dodatno zaščito in seznanjanje uporabnikov o upravljanju njihovih podatkov, za lastnike spletnih strani pa ta zakon pomeni zgolj nove težave.

Vse naše spletne strani vsebujejo vse pomembne elemente, ki jim dajejo funkcionalnost in privlačnost iz oblikovnega vidika.

Pod to spadajo;

 • izdelava unikatnega logotipa v PNG ali vektorski obliki (kar lahko pri konkurenci stane več 100€)
 • izdelava ikone za spletne brskalnike
 • slikovne galerije
 • kontaktni obrazci
Možnosti so neomejene.

Velik delež konkurence strankam zaračunava mesečno vzdrževanje spletne strani v višini približno 50€. To sicer ni ogromen strošek, ampak v samo 2 letih to nanese 1200€, kar pa za marsikoga predstavlja visok strošek. Nekatera podjetja zahtevajo celo plačilo najema, ki prav tako lahko stane približno 50€ mesečno. Kar pa je pri najemu še slabše, je to, da v tem primeru spletna stran nikoli ni povsem vaša last in ko najema ne plačujete več, ostanete brez nje, čeprav ste že plačali njeno izdelavo.

SEO optimizacija je proces katerega cilj je pridobivanje boljših pozicij na Googlu in ostalih spletnih iskalnikih za določene iskalne besede, ki so povezane z vašo dejavnostjo. Boljša uvrščenost za takšne iskalne besede zagotavlja boljšo vidljivost na spletnih iskalnikih in na spletno stran prinese več obiskovalcev in potencialnih strank.

Vsaka naša spletna stran vsebuje osnovno SEO optimizacijo v vrednosti 100€, kar pripomore k temu, da ste na Googlu kar se da vidni. Več o SEO optimizaciji si lahko preberete v tem članku.

SSL je kriptografski protokol, ki omogoča varnejše brskanje po spletu. Služi predvsem temu, da dodatno zaščiti prenos občutljivih informacij, kot so številke kreditnih kartic in ostali osebni podatki, ki potekajo med spletno stranjo in njenimi obiskovalci.

Spletne strani s tem certifikatom prepoznamo po tem, da imajo namesto http spredaj https, v naslovni vrstici spletnih brskalnikov pa se ob obisku strani z veljavnim SSL certifikatom pojavi zaklenjena ključavnica.

Uporaba SSL certifikata neposredno vpliva na izboljšanje pozicij v nekaterih spletnih iskalnikih (Google), kmalu pa naj bi postala nujna za vse spletne strani.

Spletnim stranem, ki gostujejo na naših strežnikih že na samem začetku uredimo SSL certifikat popolnoma brezplačno, kar izboljša varnost občutljivih informacij in pripomore k boljšim pozicijam v spletnih iskalnikih.

Pogosto zastavljena vprašanja

Vse kar potrebujete je spletna domena, ki predstavlja ime vaše strani (naprimer webx.si) in spletno gostovanje. Domena stane približno 15€ na leto, spletno gostovanje pri nas pa od 30€ naprej, odvisno od velikosti spletne strani.

Tako domeno, kot gostovanje vam za prvih 12 mesecev ponujamo popolnoma brezplačno.

Seveda. V 90% primerov komunikacija z nami poteka izključno preko telefona in elektronske pošte.

Cena izdelave spletne strani je predmet dogovora in je povsem odvisna od vaših želja in zahtevnosti izdelave. Preden izdelamo ponudbo in določimo ceno izdelave spletne strani, vam pošljemo kratek vprašalnik preko katerega se do potankosti seznanimo z vašimi željami in zahtevami.

Nekaj faktorjev, ki vplivajo na ceno spletne strani:

 • Zahtevnost izdelave
 • Se gre za predstavitveno stran, ali spletno trgovino?
 • Število podstrani
 • Implementacija bloga
 • Večjezičnost
 • Potreba po izdelavi logotipa in ostalih dodatnih storitev

Da. V tem primeru vam ustvarimo uporabniški račun preko katerega se lahko prijavite v nadzorno ploščo in na spletno stran vsebine dodajate čisto sami. Obenem pa vam pošljemo vsa potrebna navodila, ki so prilagojena točno za vašo spletno stran – v video obliki.

Včasih se zgodi, da se kakšna malenkost pozabi že med samim naročilom spletne strani in se kmalu ugotovi, da bi bilo potrebno vnesti kakšen dodaten element. Velik delež konkurence vsak manjši popravek zaračuna s 50€ ali več, pri nas pa vse potrebne popravke in nadgradnje na vaši spletni strani uredimo v prvih 90 dneh od datuma plačila popolnoma brezplačno. Vse kasnejše popravke in nadgradnje pa se obračuna po naših aktualnih tarifah.

Če pa potrebujete spletno stran, v kateri je treba kakšen element konstantno spreminjati in posodabljati (naprimer menu restavracije), pa vam uredimo, da lahko ta element urejate kar sami.

Če nimate idej kakšno spletno stran sploh potrebujete, vam pošljemo kratek vprašalnik, da se seznanimo z vašo dejavnostjo in željami. Nato izdelamo osnutek spletne strani in ko se z njim strinjate, spletno spletno stran realiziramo v celoto.

Izkušnje imamo z izdelavo vseh vrst strani; dimnikarske storitve, masažni salon, plesni studio, gradbeništvo, alternativno zdravljenje, šiviljstvo, potovalne agencije, itd.

V tem primeru nam pošljite naslov vaše spletne strani, mi pa jo bomo pregledali in svetovali glede nadgradnje, popravkov in odprave morebitnih napak.