Izdelava spletnih strani

Več kot 100 zadovoljnih strank Do spletne strani v 7 dneh Brezplačna domena in gostovanje

Celovita ponudba izdelave spletne strani ali trgovine

Izdelujemo spletne strani in spletne trgovine tako za večja podjetja, kot posameznike, društva in neprofitne ustanove. Naše spletne strani sledijo najnovejšim modnim trendom, prilagojene so tako mobilnim telefonom, kot namiznim napravam in so oblikovane tako, da obiskovalce spreminjajo v stranke.

Vsak naročnik je unikaten, zato spletne strani izdelujemo brez uporabe vnaprej pripravljenih predlog. To pomeni, da je vsaka naša spletna stran unikatna in popolnoma prilagojena vašim željam in vaši ciljni publiki.

Potrebujete tudi oblikovanje logotipa in poslovnih vizitk, zakup spletne domene, gostovanja, svoje lastne e-poštne račune vezane na vašo spletno domeno? Za vse poskrbimo mi!

Oddajte svoje povpraševanje še danes in pripravili vam bomo ponudbo, ki vam bo kar najbolje ustrezala.

Začnimo projekt še danes!

Želite, da vam pripravimo ponudbo, ki bo kar najbolje odgovarjala vašim zahtevam? Imate mogoče vprašanje, na katerega niste našli odgovora? Pokličite nas še danes, ali pa nam pišete na naš elektronski poštni. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Kontaktni obrazec

  Vaše ime *

  Podjetje

  E-poštni naslov *

  Vaša telefonska številka *

  Sporočilo *

  * S klikom na gumb pošlji se strinjate z obdelavo podatkov v skladu z GDPR.

  Nekaj naših zadnjih projektov​

  www.hisapodgradom.si

  www.pitanai.si

  www.loks.si

  www.mesnica-pikl.si

  www.holbo.si

  www.coting.si

  www.yourbeauty.si

  www.akadre.si

  www.hostelsocarocks.com

  Kako izdelujemo spletne strani?

  1

  Kontakt

  Preden začnemo z izdelavo vašega projekta, se moramo podrobneje seznaniti z vašo dejavnostjo. Pokličete nas lahko na našo telefonsko številko 041 230 252 (vsak dan od 10:00 do 19:00), ali pa nam pošljete sporočilo na info@webx.si.

  2

  Vprašalnik

  O vaših zahtevah in željah se lahko seznanimo preko telefona, emaila, lahko pa izpolnete naš spletni vprašalnik, preko katerega bomo prejeli vse odgovore katere potrebujemo.

  3

  Analiza

  Izdelava spletne strani se začne z analizo trga. Na tej točki raziščemo vašo konkurenco, odkrijemo njihove prednosti in slabosti ter spoznamo potrebe v vaši branži.

  4

  Oblikovanje

  Spletno stran oblikujemo na naši testni domeni na enem izmed naših strežnikov. Proces izdelave lahko sproti (24 ur na dan) spremljate preko vašega namiznega računalnika ali mobilnega telefona spremljate napredek, ki se na vaši spletni strani dogaja. Po želji oblikujemo tudi vaš logotip, poslovne vizitke in ostalo grafično podobo vašega podjetja ali znamke.

  5

  Izvedba

  Vašo spletno stran s programiranjem spremenimo v funkcionalno obliko. Po želji uredimo blog v katerega lahko članke in ostale vsebine dodajate čisto sami. Vgradimo kontaktne obrazce preko katerih vas lahko vaši obiskovalci kontaktirajo in poskrbimo, da je spletna stran popolnoma funkcionalna.

  6

  Objava

  Ob objavi vašo spletno stran povežemo z Google Webmaster Tools za hitrejšo objavo na Googlu, vnesemo Google Analytics kodo za spremljanje prometa ter posnamemo video z navodili kako samostojno urejati vsebine na spletni strani.

  7 razlogov zakaj izdelavo spletne strani prepustiti nam

  Gostovanje je pri spletnih straneh nujno zlo. To je prostor na strežnikih kjer je shranjena celotna vsebina spletne strani – besedilo, videi, slike, razni programski dodatki in tako naprej. Pri večini konkurence gostovanje stane od 70€ na leto naprej, pri nas pa ga novim strankam z manjšimi spletnimi stranmi ponujamo popolnoma brezplačno za prvih 12 mesecev.

  Za izdelavo spletnih strani uporabljamo enega najpreprostejših urejevalnikov na trgu. Za ta urejevalnik imamo zakupljenih več licenc za razne programske dodatke, kar nam omogoča, da spletno stran izdelamo v zelo kratkem časovnem okvirju. Vrednost vseh teh licenc ponavadi znaša bistveno več, kot pa je naša cena izdelave spletne strani.

  GDPR (General Data Protection Regulation ali Splošna uredba EU o varstvu podatkov) je zakon, ki je v veljavo stopil konec maja 2018. Ta zakon zahteva dodatno zaščito in seznanjanje uporabnikov o upravljanju njihovih podatkov, za lastnike spletnih strani pa ta zakon pomeni zgolj nove težave.

  Vse naše spletne strani vsebujejo vse pomembne elemente, ki jim dajejo funkcionalnost in privlačnost iz oblikovnega vidika.

  Pod to spadajo;

  • izdelava unikatnega logotipa v PNG ali vektorski obliki (kar lahko pri konkurenci stane več 100€)
  • izdelava ikone za spletne brskalnike
  • slikovne galerije
  • kontaktni obrazci
  Možnosti so neomejene.

  Velik delež konkurence strankam zaračunava mesečno vzdrževanje spletne strani v višini približno 50€. To sicer ni ogromen strošek, ampak v samo 2 letih to nanese 1200€, kar pa za marsikoga predstavlja visok strošek. Nekatera podjetja zahtevajo celo plačilo najema, ki prav tako lahko stane približno 50€ mesečno. Kar pa je pri najemu še slabše, je to, da v tem primeru spletna stran nikoli ni povsem vaša last in ko najema ne plačujete več, ostanete brez nje, čeprav ste že plačali njeno izdelavo.

  SEO optimizacija je proces katerega cilj je pridobivanje boljših pozicij na Googlu in ostalih spletnih iskalnikih za določene iskalne besede, ki so povezane z vašo dejavnostjo. Boljša uvrščenost za takšne iskalne besede zagotavlja boljšo vidljivost na spletnih iskalnikih in na spletno stran prinese več obiskovalcev in potencialnih strank.

  Vsaka naša spletna stran vsebuje osnovno SEO optimizacijo v vrednosti 100€, kar pripomore k temu, da ste na Googlu kar se da vidni. Več o SEO optimizaciji si lahko preberete v tem članku.

  SSL je kriptografski protokol, ki omogoča varnejše brskanje po spletu. Služi predvsem temu, da dodatno zaščiti prenos občutljivih informacij, kot so številke kreditnih kartic in ostali osebni podatki, ki potekajo med spletno stranjo in njenimi obiskovalci.

  Spletne strani s tem certifikatom prepoznamo po tem, da imajo namesto http spredaj https, v naslovni vrstici spletnih brskalnikov pa se ob obisku strani z veljavnim SSL certifikatom pojavi zaklenjena ključavnica.

  Uporaba SSL certifikata neposredno vpliva na izboljšanje pozicij v nekaterih spletnih iskalnikih (Google), kmalu pa naj bi postala nujna za vse spletne strani.

  Spletnim stranem, ki gostujejo na naših strežnikih že na samem začetku uredimo SSL certifikat popolnoma brezplačno, kar izboljša varnost občutljivih informacij in pripomore k boljšim pozicijam v spletnih iskalnikih.

  Pogosta vprašanja

  Vse kar potrebujete je spletna domena, ki predstavlja ime vaše strani (naprimer webx.si) in spletno gostovanje. Domena stane približno 15€ na leto, spletno gostovanje pri nas pa od 30€ naprej, odvisno od velikosti spletne strani.

  Tako domeno, kot gostovanje vam za prvih 12 mesecev ponujamo popolnoma brezplačno.

  Seveda. V 90% primerov komunikacija z nami poteka izključno preko telefona in elektronske pošte.

  Cena izdelave spletne strani je predmet dogovora in je povsem odvisna od vaših želja in zahtevnosti izdelave. Preden izdelamo ponudbo in določimo ceno izdelave spletne strani, vam pošljemo kratek vprašalnik preko katerega se do potankosti seznanimo z vašimi željami in zahtevami.

  Nekaj faktorjev, ki vplivajo na ceno spletne strani:

  • Zahtevnost izdelave
  • Se gre za predstavitveno stran, ali spletno trgovino?
  • Število podstrani
  • Implementacija bloga
  • Večjezičnost
  • Potreba po izdelavi logotipa in ostalih dodatnih storitev

  Da. V tem primeru vam ustvarimo uporabniški račun preko katerega se lahko prijavite v nadzorno ploščo in na spletno stran vsebine dodajate čisto sami. Obenem pa vam pošljemo vsa potrebna navodila, ki so prilagojena točno za vašo spletno stran – v video obliki.

  Včasih se zgodi, da se kakšna malenkost pozabi že med samim naročilom spletne strani in se kmalu ugotovi, da bi bilo potrebno vnesti kakšen dodaten element. Velik delež konkurence vsak manjši popravek zaračuna s 50€ ali več, pri nas pa vse potrebne popravke in nadgradnje na vaši spletni strani uredimo v prvih 90 dneh od datuma plačila popolnoma brezplačno. Vse kasnejše popravke in nadgradnje pa se obračuna po naših aktualnih tarifah.

  Če pa potrebujete spletno stran, v kateri je treba kakšen element konstantno spreminjati in posodabljati (naprimer menu restavracije), pa vam uredimo, da lahko ta element urejate kar sami.

  Če nimate idej kakšno spletno stran sploh potrebujete, vam pošljemo kratek vprašalnik, da se seznanimo z vašo dejavnostjo in željami. Nato izdelamo osnutek spletne strani in ko se z njim strinjate, spletno spletno stran realiziramo v celoto.

  Izkušnje imamo z izdelavo vseh vrst strani; dimnikarske storitve, masažni salon, plesni studio, gradbeništvo, alternativno zdravljenje, šiviljstvo, potovalne agencije, itd.

  V tem primeru nam pošljite naslov vaše spletne strani, mi pa jo bomo pregledali in svetovali glede nadgradnje, popravkov in odprave morebitnih napak.