Pogoji uporabe

Posodobljeno: 29. Junij, 2018

Lastnik Webx.si spletne strani

Lastnik spletne strani Webx.si in vseh njenih poddomen, v nadaljevanju “lastnik”, “Webx” in “lastnik spletne strani”:

Matic Kumar s.p.,  Jerebova ulica 6, 1270 Litija

Uporaba piškotov

Na spletni strani Webx uporabljamo piškote. To so manjše datoteke, ki jih naša spletna stran avtomatsko ustvari ob vašem obisku, hrani pa jih tako na na vašem računalniku, kot na našem spletnem mestu.

Te datoteke so zanemarljive velikosti, zapomnijo pa si vaše nastavitve spletne strani ter pomagajo pri vodenju statistike brskanja in podatkov o vaših izpolnitvah povpraševalnih obrazcev.

Uporaba piškotov je nujna za zagotavljanje kar se da optimalne uporabniške izkušnje.

Varovanje zasebnosti

Pri Webx.si spoštujemo zasebnost svojih uporabnikov. Upravljalec podatkov, ki jih uporabnik pošlje preko Webx spletne strani je lastnik spletne strani Webx. Podatki, ki jih uporabnik deli preko povpraševalnih obrazcev so nujni za začetek dialoga. Z oddajo izpolnjenih povpraševalnih obrazcev se uporabnik strinja, da se njegovi podatki lahko uporabijo za analizo interesa in trendov. Teh podatkov lastnik spletne strani Webx.si ne deli z drugimi posamezniki ali podjetji.

Varstvo avtorskih pravic

Spletna stran Webx in vsebine objavljene na njej so last lastnika spletne strani. Vsakršno kopiranje posameznih delov strani ali celotne vsebine v zasebne ali komercialne namene je strogo prepovedano, razen v primeru, da imate pisno dovoljenje lastnika Webx spletne strani.

Garancija

Kot uporabnik in obiskovalec Webx.si spletne strani se strinjate, da do vseh storitev dostostopate na lastno odgovornost.

Zakoni

Pogoji sodelovanja so odvisni od tekočih zakonov in ostalih elementov prava Republike Slovenije.

Odpri pogovor
1
Close chat
Vprašanje? Klikni na gumb "Začni" in nam pošlji sporočilo kar preko Facebooka.

Začni