Pogoji sodelovanja

Lastnik Webx.si

Lastnik spletne strani Webx.si in vseh njenih poddomen, v nadaljevanju “lastnik”, “Webx” in “lastnik spletne strani”:

Matic Kumar s.p.,  Jerebova ulica 6, 1270 Litija

Uporaba piškotov

Na spletni strani Webx uporabljamo piškote. To so manjše datoteke, ki jih naša spletna stran avtomatsko ustvari ob vašem obisku, hrani pa jih tako na vašem računalniku in našem spletnem mestu.

Te datoteke so zanemarljive velikosti, zapomnijo pa si vaše nastavitve spletne strani ter nam pomagajo pri vodenju statistike vašega brskanja po spletni strani in hranijo podatke o vaših izpolnitvah povpraševalnih obrazcev.

Uporaba piškotov je nujna za zagotavljanje kar se da optimalne uporabniške izkušnje.

Varovanje zasebnosti

Pri Webx.si spoštujemo zasebnost svojih uporabnikov. Upravljalec podatkov, ki jih uporabnik pošlje preko Webx spletne strani je lastnik spletne strani Webx. Podatki, ki jih uporabnik deli preko povpraševalnih obrazcev so nujni za začetek dialoga. Z oddajo izpolnjenih povpraševalnih obrazcev se uporabnik strinja, da se njegovi podatki lahko uporabijo za analizo interesa in trendov. Teh podatkov lastnik spletne strani Webx.si ne deli z drugimi posamezniki ali podjetji.

Garancija

Kot uporabnik in obiskovalec Webx.si spletne strani se strinjate, da do vseh storitev dostostopate na lastno odgovornost.

Varstvo zakonitosti

Pogoji sodelovanja so odvisni od tekočih zakonov in ostalih elementov prava Republike Slovenije.